| дружба між хлопцем та дівчиною |
| -=Marky=- |
Дата: Неділя, 04.05.2008, 16:41 | Повідомлення # 21 |
Вбивця флудерів
Група: Друзі
Генерал-полковник
Репутація: 6
Статус: Зараз не на сайті |
розумієш,якщо є якісь почуття то їх ніяк не мона зламати за одну секунду,ні як
------------------------------------------------------------------------------------- Удачі тобі Спай! ------------------------------------------------------------------------------------- |
| |
| |
|
| Urbania |
Дата: Неділя, 04.05.2008, 16:46 | Повідомлення # 22 |
Підполковник
Репутація: 9
Ну уяви таку ситуацію - ти бачиш дівчину своєї мрії . знайомишся з нею . спілкуєшся завжди проводиш багато часу . вона починає тобі подобатись . але так виходить шо вона вже має хлопця . не хочеш з цим змиритись . але вона все одно тобі відмовляє, то в такій ситуації деякі люли починають ненавидіти бажану людину через те , шо вона відмовила і чому...
Потік твоєї солодкої крові приносить мені задоволення ... але твоя смерть ... все одно завітає до мене ... і ми назавжди будем разом... |
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Неділя, 04.05.2008, 16:59 | Повідомлення # 23 |
Група: Адміністратори
Головнокомандувач
Репутація: 12
Чесно кажучи, я недавно стикнувся з такою ситуацією, хлопця вона не має, але разом бути ми не можем. Вирішення: я їй нічого не сказав і вирішив подавити всі відчуття до неї (хоча це в мене погано виходить)
|
| |
| |
|
| Urbania |
Дата: Неділя, 04.05.2008, 17:05 | Повідомлення # 24 |
Підполковник
Та розумієш є багато людей і кожен з них має свої почуття і їх розуміння . А на рахунок подавлення почуттів то ти точно сказав . мене і так недавно кинув хлопець , навіть не пояснив чого , я правда зла , але все одно я не можу перестати його кохати...
Потік твоєї солодкої крові приносить мені задоволення ... але твоя смерть ... все одно завітає до мене ... і ми назавжди будем разом... |
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Понеділок, 05.05.2008, 13:44 | Повідомлення # 25 |
Головнокомандувач
Quote (Urbania) на рахунок подавлення почуттів то ти точно сказав приходиться так Quote (Urbania) мене і так недавно кинув хлопець не треба робити з цього трагедію. Буде новий, якого ти будеш так кохати, як нікого на світі, а якщо і той кине - буде другий, якого ти теж покохаєш і так без кінця
|
| |
| |
|
| evebraun |
Дата: Вівторок, 06.05.2008, 21:57 | Повідомлення # 26 |
Майор
Репутація: 3
тьфу, запутали мене вже..... а ти чого не казав, шо в тебе на лічном таке...??
файна дівчина з Коломиї |
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Середа, 07.05.2008, 16:11 | Повідомлення # 27 |
Головнокомандувач
Quote (evebraun) а ти чого не казав, шо в тебе на лічном таке...?? та так, як ти кажеш, тьху, на це все. Якщо я це їй не сказав - то що з того?
|
| |
| |
|
| Infinium |
Дата: П'ятница, 09.05.2008, 23:59 | Повідомлення # 28 |
Лейтенант
Репутація: 2
Я думаю шо може перерости дружба між пациком і дівчиною в кохання.... таке буває.... або може бути таке шо парєнь любити ту дівчину по-справжньому а дівчина до нього зовсім нічого не відчувати крім дружби... і наоборот
|
| |
| |
|
| D€MON |
Дата: Середа, 25.06.2008, 15:18 | Повідомлення # 29 |
Група: Журналісти
Сержант
Quote (Infinium) Я думаю шо може перерости дружба між пациком і дівчиною в кохання.... таке буває.... або може бути таке шо парєнь любити ту дівчину по-справжньому а дівчина до нього зовсім нічого не відчувати крім дружби... і наоборот І таке буває....
|
| |
| |
|
| Urbania |
Дата: Вівторок, 01.07.2008, 13:19 | Повідомлення # 30 |
Підполковник
Таке не буває .. таке трапляється майже завжди...
| |
| |
|
| RROreva |
Дата: Понеділок, 07.07.2008, 23:51 | Повідомлення # 31 |
ЗамЯсниК
Генерал-полковник
Репутація: 6
в наш час є все: справжнє кохання, справжня дружба, і цього за 1 секунду не можливо знищити , повірте мені на слово бо в мене є 2 найкращих друзів і кохана дівчина, а дружба між дівчиною і хлопцем існує, ева якщо ти кохаєш(ну можливо якісь почуття є) то не втрачай його, бо будеш проце жаліти.
Повідомлення редагував RROreva - Понеділок, 07.07.2008, 23:58 |
| |
| |
|
| UM-KA |
Дата: Вівторок, 15.07.2008, 16:27 | Повідомлення # 32 |
Рядовий
Репутація: 0
Я верю и знаю что такая дружба есть... У меня есть лучший друг, дружим уже давно и не о какой любви и речи быть не может. ВООБЩЕ... Он не в моем вкусе я не в его и т.д. Но мы всегда друг-другу помагаем в делах сердечных... Он указывает мне на мои ошибки и говорит где и как я поступила правильно или нет... Я так же с ним себя веду... А за одну секунду, если чесно, можно испортить ВСЕ, особенно в любви...
Меня трудно найти Легко потерять И невозможно забыть... |
| |
| |
|
| Urbania |
Дата: Середа, 10.09.2008, 15:26 | Повідомлення # 33 |
Підполковник
За одну секунду втрачаєш життя ... а той хто тебе кохає....мучиться все життя За одну секунду випадково кажеш слово , яке ображає твого найкращого друга . йому боляче , але якшо він справді дорожить дружбою . то повернеться в дружбу За одну секунду кидаєш кохану людину....а коли їй болить . то біль переростає в зло ОСЬ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ШО ВСЕ МОЖЕ СТАТИСЯ ЗА ОДНУ СЕКУНДУ .. АЛЕ БОЛЮ НА ВСЕ ЖИТТЯ .... хоча може дехто забуває те .... але не всі...
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Середа, 10.09.2008, 17:51 | Повідомлення # 34 |
Головнокомандувач
Ну якщо вже так по-філософськи думати, то можна сказати, що вартує перед тим, як говорити щось - добре подумати. Якщо ж така людина розкидається словами, не задумаючись над наслідками - хіба вартує дорожити такою людиною... |
| |
| |
|
| Urbania |
Дата: Середа, 10.09.2008, 21:14 | Повідомлення # 35 |
Підполковник
SPY, просто іноді таке можна сказати шо сам собі потім дивуватия будеш.....це зачасто коли депресія...проблеми в школі , на роботі , з рідними...
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Четвер, 11.09.2008, 07:02 | Повідомлення # 36 |
Головнокомандувач
Можливо... Проте треба навчитись тримати себе в руках, а то вийде що в такі хвилини даш волю не тільки словам - а й рукам. Треба навчитись тримати себе
|
| |
| |
|
| Urbania |
Дата: Четвер, 11.09.2008, 15:00 | Повідомлення # 37 |
Підполковник
Ну при сварці .. якшо даєш волю рукам...то це може закінчитись двома варіантами...
| |
| |
|
| SPY |
Дата: Субота, 13.09.2008, 08:40 | Повідомлення # 38 |
Головнокомандувач
Знову ж таки - якщо люди кохають одне одного - вони повинні знайти спільну мову, а не доводити діло до сварки
|
| |
| |
|
| Urbania |
Дата: Субота, 13.09.2008, 11:32 | Повідомлення # 39 |
Підполковник
SPY, Сварки завждт бувають і без різниці в кого .... зачасно вони зближують..
| |
| |
|
| Tatarin |
Дата: Понеділок, 23.02.2009, 15:17 | Повідомлення # 40 |
Група: Користувачі
Лейтенант
Urbania, а зараз в тебе як на особистому фронті??? Додано (23.02.2009, 15:17) --------------------------------------------- Це все фігня...Дружба може бути, але хлопці дуже бистро закохуються.Взагалі любов це як всратися:НІхто цього не бачить, але тепло і приємно тільки тобі..Люди розходяться і після того залишається пустота, яку зазвичай вони заповнюють тупими вчинками, або ще чимось))
Темна душа, чорний колір прапору - моя земля!!! |
| |
| |